mandag 8. juli 2013

Nye drikkeflasker fra Klean Kanteen

 

Endelig er de her, drikkeflaskene fra det Canadiske merket Klean Kanteen på plass i butikken. Etter å ha hatt de på ønskelisten i over ett år, kunne vi med stor glede pakke ut 2 esker med drikkeflasker i glade farger på lørdag. Flaskene er 100 % fri for kjemikaler og laget av resirkulert stål. Med disse kan du være 100 % trygg på at det ikke vil lekke ut gifter i juicen, saften eller vannet ditt. Dag etter dag, år etter år vil din Klean Kanteen holde drikkene dine friske og smakfulle. Flasken er utrolig slitesterk og vil holde i årevis!
 
(NB! tåler ikke å fryses med drikke. Vesken utvider seg og vil gi drikkeflasken en rund bunn).

I førsteomgang har vi satset på 3 størrelser samt en termosvariant.




 

.





















0,35 l flasken egner seg utmerket i barnehage-sekken eller i skolesekken. Den kommer opprinnelig med vanlig sports-tut, men en kan også få med suge-tut om det er ønskelig. Tuten er laget i BPA-fri polypropolyne plast, og er ideell til spedbarn. Korken har en egen dekke som beskytter tuten fra støv og annet rusk.

Velg mellom grønn, Coral, rosa, blå eller stål

0,35 l Pris kr 189,-





 



0,8 l flasken er en større variant og egner seg utmerket for større barn og voksne. Også denne med sports-tut. Stilfullt design i rustfritt stål.
 
0,8 l Pris kr 249,-










Den tredje varianten vi har valgt å ta inn er modellen Reflect. Denne drikkeflasker skiller seg ut fra de andre Klean Kanteen flaskene med sin bambus kork, men med like kult design. Den perfekt turkameraten.
 
Som alle de andre Kanteenflaskene er den laget av100 % resirkulerbart materiale og har ikke eget belegg på innsiden slik som mange andre metallflasker har. Helt BPAfritt, og vil ikke lekke gifter i juicen, saften eller vannet ditt.

 
0,5 l Pris kr 289,-
 


Klean Kanteen sin termos holder drikken kald eller varm opp til 6 timer. Vi har valgt å gå for en litt mindre variant (0,47 l) for at den ikke skal bli for tung for små turgåere å ha i sekken sin. Perfekt følgesvenn for barnehagebarn eller skolebarn som er på tur.
 
Termosflaskene er laget av det samme slitesterke materiellet som de klassiske Kanteen flaskene, fri for BPA og andre giftstoffer, selv når innholdet har høy Ph-verdi eller er kok varmt.
Termosen er lette å rengjøre, og lar ikke smaken sitte igjen. Du kan fint gå fra kaffe, til suppe, til kaffe igjen, uten problemer.

Pris kr 289,-






Termos Klean Kanteen