torsdag 6. februar 2014

Endelig allværsklær hos Englebarn

Vi har lenge vært på jakt etter gode allværsklær til barn. Utfordringen har vært å finne i vår miljøprofil. Vi er begge svært opptatt av at våre barn skal holde seg varme og tørre i godt teknisk utetøy, og har deriblandt brukt Isbjørn of Sweden selv i flere år, sommer som vinter.

De har fått mer og mer fokus på det grønne og fra i fjor vinter kunne de presentere flere av seriene sine både frie for flourocarbon og med resirkulert polyester. Hurra!

Vi hang jo ikke med i fjor, for det som er så genialt med Isbjørn er at de varer i mange år (2-3 år) pr. barn :O) Derfor var det ikke før nå i høst at vi trengte en ny dress til en av våre barn, og leste med stor interesse på alle merkelappende som fulgte med at her var det gjort store fremskritt.

De fire R'er
I vinterdressene har alle isoleringsfyll i resirkulert polyester,
og de inneholder ingen farlige stoffer som flourocarbon.
Det aller morsomste eller geniale er at i både armer og ben er det en 
10-15 cm hvor det ikke er tykk isolering, og dermed kan 
det fint rynkes hvis dressen er litt stor. 

For er det noe den SKAL være, så er det STOR!

Dressen skal faktisk vare i flere sesonger til vært barn og den SKAL gå i arv. Dette sier mye om kvaliteten på produktene, for  hvor mange produsenter er det som tørr å garantere at de skal vare i opptil 6-9 år?


Vi elsker merket som er inne i dressen: Owner 1: _______________

Owner 2: _______________

Owner 3: _______________GENIALT!!!


Allerede nå til våren har vi tatt inn allværsjakker i to forskjellige tøffe farger og en sort allværsbukse.
Buksen er vanntett og vindtett og kan brukes gjennom hele året. KULING Hard Shell Pants kommer i  str 86/92, 98/104 og 110/116 og TORNADO Hard Shell Jacket i samme str.

Her er fargene dere kommer til å finne hos oss våren 2014:
Marine og berry jakke og sort bukse.Neste vinter, 2014/15 kommer det parkdresser som er både varme og vanntette, og husk også miljøvennlige!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar