torsdag 28. juni 2012

Inspirasjon

Det klør i fingrene for å komme i gang med siste innspurt, og i helgen braker det løs med det siste (håper vi). Vi må bare få forrige eier helt ut, så er vi i gang med gulvet, siste strøk maling på et av takene og diverse små pirk. Sitter derfor her i dag og leter frem fargeinspirasjon til interiøret. Vi har nokså klare tanker i hodet, men legger ut litt her så dere kan se hvordan vi tenker oss.

Lokalene er delt inn i et hovedrom, kontor, kjøkken og WC.

Hovedrommet som vil bli lager for nettbutikken og utsalg har fått hvite vegger. Her blir det hyller langs de fleste veggene og som vi har skrevet tidligere vil en hyggeseksjon bestå av mange skuffer som vi maler i ulike grønntoner. Det aller meste av møbler er gjenbruk vi har fått av venner og bekjente samt finn.no gis bort torget. Miljø er viktig i alle lett og ved å skape nytt liv i gammelt er vi med på å redusere søppelmengden.

Grønn er jo vår tråd, og det vil derfor være mye innslag av grønt hos oss. Et gammelt bord vil få nye ben ved at vi spray lakkerer de gamle bena grønne.Kontoret har fått morgendis på veggene og møbler i matrix, men også her vil det komme grønt innslag i form av en inspirasjonstavle på veggen. Tavlen har vi fått fra forrige leietaker og vil få samme spraymaling som bordbeina til bordet ute i hovedrommet. Prøvde å finne noen bilder på tilsvarende oppslagstavle vi har tenkt å lage på nettet, men det så dårlig ut. Legger ut et bilde så fort vi er ferdige med den. Kanskje får vi den ferdig i helgen...Kjøkkenet er lite og smalt helt innerst i lokalene uten dagslys, så her blir det nok til at vi lyser opp lunsjen med deilige duftlys fra Love is Grenn. I nettbutikken finner du praktiske Reiselys til 69,-  Ypperlig som reisefølge - ikke bare pga vekten og lokket, men også lavendel sin egenskap til å desinfisere, avvise mygg mv. Lysene er laget av 100 % økologisk plantevoks, håndlaget i Wiltshire, England. Dufter behagelig og er blitt meget populære rundt om i ulike gave og interiørbutikker rundt om i Norge.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar