lørdag 25. august 2012

Gave- og Interiørmessen i Lillestrøm

 
 
Vi har vært på Gave- og Interiørmessen i Lillestrøm i dag og ble meget glad for å se flere aktører med miljø fokus. Våre favoritter var:
 
  1. ASPEKTS - dansk design av skinnvesker, accessoirers og oppbevaring, der det er lagt stor vekt på et tidløs design, med funksjonalitet og enkelhet. Det er kun brukt ekte vegetabilsk garvet skinn som er 100 % gjennvinnende og skånsomt for naturen. Alle produktene er håndlaget i Europa, det betyr at de er blit produsert under ordnede forhold og til en fair lønn. Vi forelsket oss helt i produktene og dere skal ikke se bort i fra at det kommer vesker fra ASPEKTS i både butikken og nettbutikken i løpet av høsten. Dette er vesker som blir finere og finere etter hvor slitt de blir. Jo mer du bruker de, jo kulere lock får de.
  2.  
  3. Hevea med sine smokker i 100 % naturgummi (også disse fra Danmark),er nok kjent for de fleste, men vi er blitt så glade i disse med sin kolleksjon av lekre oppbevaringsposer og smokkeholdere i økologisk bomull. Navnet "Hevea" kommer fra det latinske navnet på gummitre, Hevea Brasiliensis, som vokser vilt i naturen og på plantasjer. Hevea er opptatt av å ta vare på miljøet, og forplikter seg til å gjenplante gummitrær.
  4.  
  5. Goosberry drives av fantastiske Heather som er opptatt av å hjelpe mennesker med å bli mer oppmerksomme på miljøet. Hun er basert på en gård i Telemark, som hun og mannen har begynt å restaurere. Her holder de kurs om økologisk  gårdsdrift og tilbereding av raw food. Heather er opprinnelig fra Canada og har tatt med seg en masse spennende miljøprodukter til Norge. Disse selger hun via sin egen nettbutikk www.goosberry.no, samtidig som hun er forhandler for enkelte av produktene. Privat her vi drikkeflaskene Klean Kanteen og er super fornøyde.
  6.  
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar