lørdag 28. april 2012

Første strøk med maling:0)

Med god hjelp fra tidligere kollega fikk vi første strøk på plass på hele tre rom i går. Da snakker vi også om tak!!!! Det føles så fantastisk, nesten som å male sin første leilighet, og resultatet blir så bra! Ekstra artig var det at vi hadde vårt første kundebesøk også:0) God kunde fra Korsvoll var innom for å hente sine varer, og vi fikk stolt vist frem våre snart nye lokaler.

Men hvilke type maling gikk vi for? Etter tips og råd fra fagfolk, falt valget på Jotun Sens, verdens mest helsevennlig maling helt uten skadelig avdamping.

Dette ble malt
To rom (WC og kjøkken) fikk et strøk med hvit base 10, mens det som skal bli kontor fikk et strøk med sens 9915 Morgendis 10.


Her er det gule vegger som blir fornyet med Sens 9915 Morgendis. Ser kanskje litt blå ut på bildet, men er en lys gråfarge. Blir kjempe bra! Har fått arvet gamle kontorpulter som vi skal male i 9913 Matrix som er en mørk gråfarge. Hva som gjemmer seg under gulvteppet i dette rommet er vi fortsatt meget spente på. Har fått et innblikk på deler av det, men har valgt å beholde teppet mens vi maler for å slippe å dekke det til med plast. Og det var kanskje like greit etter som Janne klarte å snuble i et av malespannene og 2/3 av malingen havnet på gulvet… Skal sies at hun var flink til å få det meste av malingen tilbake i spannet for så på veggen:0)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar